{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pazarcima skup pazar splitskih bodova

/ Izvor: mozzartsport.com
Tim Olivera Popovića popunjen s Aleksejom Nešovićem i Aleksandrom Todorovićem spreman je da u punom sastavu zaigra na parketu nove hale na Gripama
Pazarcima skup pazar splitskih bodova

Još samo dve utakmice dele nas od zatvaranja 13. poglavlja, odnosno kola ABA 2 lige. Nakon svega, svakako ostaće nam žal zbog toga što je Dinamik protiv Domžalea nadoknadio 19 poena prednosti za jednu četvrtinu, pa pao u poslednjem napadu… Pa i to je košarka, na šta treba dodati i da je Borac sasvim očekivano rutinski potukao tuzlansku Slobodu sa 99:69, zbog čega su Čačani sigurno usidreni na poziciji lidera drugog jadranskog ešalona.

Danas nas zanima može li OKK Novi Pazar da pazari koji bod u Splitu? Teško, odnosno tvrdo gostovanje čeka izabranike Olivera Popovića, budući da je njegov tim do ovoga momenta u gostima, ali u produžetku savladao jedino tuzlansku Slobodu koju uz Sparse svrstavamo u red najtanjih ekipa u takmičenju.
“Igramo protiv vrlo jakog Splita koji nakon dugo vremena igra u svojoj dvorani na novom parketu, tako da će domaći imati dodatan motiv. Što se tiče moje ekipe, nakon dugo vremena igramo u punom sastavu, jer su se nakon oporavka od povreda vratili Aleksej Nešović i Aleksandar Todorović. Očekujem dobru i neizvesnu utakmicu do kraja”, izjavio je Popović uoči utakmice koja će se igrati na Gripama.

Druga utakmica između Rogaške i Širokog Brijega bitna je zbog aspiracija oba tima ka plasmanu u plej-of. Samo bod razlike između četvrte Rogaške i šestog Širokog Brijega ukazuju na potencijalno tvrd meč. Bosancima je oprezan pristup bitan, jer Rogaška inače polovična u gostima, što zanči i potencijalno sposbna da pobedi, ima šansu da se osveti Širokom Brijegu za poraz od 74:79 iz drugog takmičarskog kola. Ipak, ne mari, jer domaćin je do sada svoj parket predao jedino timu Marka Marinovića, što im uliva dodatno sampouzdanje koje uz želju Slovenaca može da kulminira u vrlo uzbudljivu utakmicu.

ABA 2 LIGA – 13. KOLO

Sreda
MZT Skoplje - Spars Rilvej Sarajevo 73:64
Borac Čačak - Sloboda Tuzla 99:69
Helios Domžale - Dinamik 63:61
Sutjeska - Lovćen 87:83

Četvrtak
18.00: (1,60) Split (14,5) OKK Novi Pazar (2,55)
18.00: (1,45) Široki Brijeg (15,0) Rogaška (3,05)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: ABA 2/OKK Novi Pazar

 

Najnovije vesti


×