{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Partizanova potraga za centrom: Meklin interesantan, Tilman daleko, Džonson opcija

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 34
Crno-beli ovoga puta nemaju pravo na grešku
no_image.png

Partizan traži centra. Još letos nije žalio novca na dovođenje Artjoma Parahovskog, ali se on ispostavio kao najveća greška. Sa njim je ugovor raskinut, a crno-beli su na centru ostali sa Vilijem Mozlijem i Nikolom Jankovićem. Sada su aktivnoj potrazi za centrom, a trenutno je, kako čujemo, a kako ističe i novinar Sportanda Oracio Kauči, najinteresantniji crno-belima Džamel Meklin, igrač koga je Partizan već želeo da dovede letos i koga ponovo "gleda".

Meklin ima ugovor sa Dinamom iz Sasarija, a crno-beli se raspituju oko njegove situacije. Ukoliko se crno-beli odluče za Meklina, morali bi da plate otkupnu klauzulu. Radi se o igraču koji može da igra i četvorku i peticu.

Ranije se Džastin Tilman isticao kao moguća meta, ali prema našim saznanjima on ne bi trebalo da bude taj koji će pojačati redove crno-belih već je mnogo realnije da ostane u svom sadašnjem klubu u Izraelu.

Još jedna opcija je Džadžuan Džonson iz Bahčešehira, i on je pod ugovorom sa klubom, ali on bi se u hijerarhiji Partizanove potere mogao svrstati iza Meklina

Dakle, Meklin je trenutno najinteresantniji Partizanu od svih igrača, ali bi crno-beli morali da reše pitanje Meklinovog ugovora. U karijeri je nastupao za Leven, Ostende, Telekom, Albu, Armani, Olimpijakos, Lokomotivu Kubanj i sada je u Dinamu iz Sasarija.

Generalno Partizanu nije nimalo lako da pronađe centra u ovom momentu. I to centara koji bi doprineo svojim kvalitetom i pomogao crno-belima u najvažnijim borbama koje slede. Meklin je recimo igrač visok 203 centimetra, pa bi tako crno-beli pored Mozlija dobili još jednog vrlo pokretljivog igrača ispod koša.

Mozli se pokazao fantastično i njemu će Partizan ponuditi novi ugovor, a sada se traži još jedan centar koji bi nosio sezonu do kraja kada su crno-beli u pitanju. Posebno u Evrokupu gde će Partizan igrati u TOP 16 fazi.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×