{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Može li Tomas preko 14,5 ili Jaramaz preko 8,5?
PARTIZAN – VENECIJA:  Poeni igrača

Partizanov traži i šestu uzastopnu pobedu u Evrokupu, a ljubitelji sportskog klađenja pride i neki dobitni tiket. Kvota na keca u Štark Areni je primamljivih 1,45, ali nije to jedini način za potencijalnu zaradu na utakmici crno-belih protiv italijanskog predstavnika, jer tu je i uvek popularni “plus-minus“ na poene igrača.

Šestorica Partizanovih košarkaša danas u ponudi: Markus Pejdž (granica 10,5), Rašon Tomas (14,5), Nemanja Gordić (10,5), Ognjen Jaramaz (8,5), Vil Mozli (8,5) i Rade Zagorac (9,5).

Tek da podsetimo, možda nešto pomogne, u prvom meču u Veneciji, kada je tim Andree Trinkijerija slavio sa 66:63, Pejdž je ubacio 14, poena, Jaramaz je dobacio do 12, a dvocifreni su bili i Tomas sa 11 – uz čak 12 skokova – i Mozli sa 10. Gordić je stao na sedam, dok Zagorac nije igrao.

Ako gledamo prvih pet utakmica u Evrokupu, pomenuti igrači su na sledećem proseku: Tomas je najefikasniji sa 14,3 poena po meču, Zagorac je na 11,8, Pejdž i Gordić izjednačeni na 10,4, Mozli je tek nešto ispod na 9,8, dok je Jaramaz trenutno na proseku od 7,6 poena po utakmici.

Inače, kompletnu ponudu igrača potražite na adresi mozzartbet.com.

Dakle, šta kažete?

 

Najnovije vesti


×