{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Javlja italijanski novinar koji je najavio dolazak ovog igrača u Partizan
Partizan platio Angolu 75.000 dolara

Brajan Angola je predstavljen kao novi igrač Partizana, prošao je većinu lekarskih pregleda i uskoro će zadužiti crno-belu opremu. On je u redove crno-belih stigao iz belgijskog šampionata, iz ekipe Ostendea, a Partizan je morao da plati izlaznu klauzulu za njegovo dovođenje. 

Kako piše Luka Dalesandro, novinar koji je i najavio dolazak Angole u Partizan, crno-beli su za njega platili Ostendeu 75.000 dolara.

Angola će zarađivati 15.000 dolara mesečno u Partizanu do kraja sezone, prema pisanju ovog novinara.

Partizan je u Angoli dobio igrača koji bi mogao dosta da pomogne u ABA ligi i u Superligi Srbije, dok u Evrokupu Kolumbijac neće imati pravo igranja. Partizan je sa Angolom dobio igrača koji će moći da doprinese u šutu za tri poena, kao i dodatnu rotaciju na niskim pozicijama gde je bilo problema sa povredama.

Angola ima 25 godina, Ostende mu je bio prvi klubu Evropi, a dolazak u Partizan može se okarakterisati kao najveći skok u karijeri za ovog mladog igrača u njegovoj karijeri.  Angola je bivši student Nort Ajdaho i Florida Stejt univerziteta, a profesionalnu karijeru gradio je u razvojnom timu Orlando Medžika, dok je sa Ostendeom osvojio titulu u Belgiji.

FOTO: Reuters

×