{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

PAO i Janakopulos provociraju velikog rivala: Hoćemo i mi u ABA ligu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Žele da igraju zajedno sa Olimpijakosom
PAO i Janakopulos provociraju velikog rivala: Hoćemo i mi u ABA ligu

Nema kraja ludilu u grčkoj košarci, a sve zbog, blago rečeno, očajnih odnosa između dva najveća tamošnja kluba Olimpijakosa i Panatinaikosa.

Dan je počeo  informacijom da se klub iz Pireja raspitivao o mogućnosti da igra ABA ligu. A sada je tim putem krenuo i njihov večiti rival Panatinaikos, o kojem godinama brine kontroverzni Dimitris Janakopulos.

Kako prenosi dobro obavešteni portal Eurohups predsednik grčkog kluba Dimitris Janakopulos već je počeo da se raspituje o prelasku njegovog tima u Jadransku ligu.

Kako se navodi u pismu upućenom Krešimiru Novoselu, direktoru ABA lige, Grci navode da bi želeli da promene takmičenje i učestvuju u jednoj od jačih liga na Starom kontinentu. I to nije sve: Panatinaikos želi da priključi takmičenju koje igra i Olimpijakos. Možda je u pitanju samo provokacija velikog rivala. Ali kao što smo već napisali – grčka košarka je satkana od mnogo ludila na malom prostoru.

Podsetimo, crveno-beli iz Pireja nakon meča polufinala grčkog kupa odbili su da igraju bilo koji naredni duel sa velikim rivalom ukoliko njega ne budu sudili arbitri van prostora Grčke. Takođe, predsednik Janakopulos razmišlja o opciji da njegov tim ne napušta ni domaće prvenstvo, već da se uporedo takmiči na tri fronta.

Najnovije vesti


×