{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Košarkaš Crvene zvezde raspoložen za šalu
Panter: Izgleda da sam Srbin sada

Crvena zvezda je odradila svoj deo posla u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a Kevin Panter je bio najbolji pojedinac meča sa 23 data poena. Ušao je u igru i potpuno promenio njen tok.

Neposredno pred dolazak u Niš dobio je srpsko državljanstvo, pa se našalio sa novinarima na ovu temu.
"Pretpostavljam da sam sada Srbin, a-ha-ha. Šalu na stranu, dobra utakmica za nas. Prvih nekoliko minuta smo krenuli lošije, ali smo se na vreme vratili. Ne sme tako nešto da nam se ponavlja jer kako idemo dalje i protivnici će biti teži. Ne možemo dopustiti sebi da gubimo 10 i više razlike", rekao je Panter posle utakmice, a prenosi Informer.

Deluje da Panteru odgovara Zvezda, mnogo više od Olimpijakosa. U poslednje vreme igra jako dobro, i u Baru je bio jedina pogonska snaga Crvene zvezde, tako da tako gledajući možemo da kažemo da je Zvezda imala pravo što ga je dovela.

I da je sa njim dobila pravo pojačanje. Čak i ovo dodeljivanje pasoša može da znači da ga Zvezda ima u planu na duže staze.
"Nema žurbe, idemo korak po korak. Razmišljamo samo o tome protiv koga ćemo igrati u subotu, ne smemo da prenagljujemo. Jednostavno, igram svoju košarku. Očigledno da me ovde bolje poznaju nego u Grčkoj, moje kvalitete. Sarađivao sam sa Šakotom, znao je šta može da očekuje", rekao je Panter.

Crvena zvezda takmičenje u kupu nastavlja u subotu kada će igrati protiv boljeg iz duela Mega Bemaks - Sloboda Užice.

FOTO: MN Press

×