{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bivša meta Partizana sada interesantna Zelenima iz Atine, piše Eurobasket
no_image.png

Imali smo juče vest da je Panatinaikos zainteresovan za Nemanju Nedovića, a izgleda da se tu ne završava interesovanje Zelenih za srpske igrače. Jer, kako šišu Eurobasket i Crosarka.com, srpski centar Bogdan Radosavljević je na meti Zelenih ovog leta.

Radi se o centru koji je rođen u Jagodini, ali i koji je skoro celu karijeru proveo u Nemačkoj, u zemlji za čiju je i reprezentaciju nastupao.

Rođen je 11. jula 1993. godine u Jagodini, igra na poziciji centra i visok je 213. centimetara. Ove sezone je igrao za Hamburg Tauverse, ali je očigledno njegov skauting izveštaj stigao i do Panatinaikosa.

Zeleni ovog leta očigledno spremaju velike promene u timu, a videćemo da li će na kraju Nedović i(ili) Radosavljević na kraju obući dres velikana evropske košarke. Pored njih dvojice, u vezu sa Panatinaikosom do sada su se dovodili i Giedraitis i Pancaro.

Osim za Hamburg, Radosavljević je igrao i za austrijski St. Pelten, bio je član Bajerna, Tubingena, Albe, Ludvigzburga, Ulma kao i italijanskog Brindizija.

Podsetimo, Radosavljević se u julu 2018. godine povezivao i sa mogućim dolaskom u Partizan, ali to na kraju nije realizovano.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×