{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U petak 19. juna u 12.00 biće otvoren drugi košarkaški teren u MOZZARTOVOJ akciji „Deo tvog života“
Otvara se teren „Darko Miličić“ u Feketiću
""

Zrenjanin je danas dobio teren „Dejan Bodiroga“, a u Feketiću će u petak 12.00 biti otvoren drugi teren u MOZZARTOVOJ akciji „Sto terena za jednu igru“, tokom koje će širom Srbije biti obnovljeno 100 kođarkaških terena!

Teren u Feketiću od petka će biti u potpuno novom ruhu, i nosiće ime Darka Miličića, proslavljenog srpskog košarkaša i NBA asa.

Ovaj teren za obnovu su predložili meštani Feketića, uz obrazloženje:
„Teren je u lošem stanju, na terenu postoje dva koša od kojih je jedan u funkciji. Potrebna je zamena koševa, tabli i obruča. Koševi nisu menjani otkad su napravljeni pre 30-40 godina, konstrukcije su varene nekoliko puta i čak je na turniru pala čitava konstrukcija i samo srećom nije došlo do povreda igrača. Mislim da Feketić zaslužuje MOZZART teren.“

MOZZART je izašao u susret ovoj molbi i stanovnici Feketića od petka će imati teren za basket kojim će se ponositi.

Pozivamo vas da prisustvujete svečanom otvaranju terena koje će se održati u petak u 12.00 na terenu u Ulici maršala Tita. Očekuju vas zanimljiv događaj, razne nagrade, i gost iznenađenja. Pogodite ko je?

Za dalji raspored otvaranja terena širom Srbije pratite Facebook stranicu „Deo tvog života“ na kojoj ćemo vas redovno i blagovremeno obaveštavati o narednim aktivnostima u akciji.

×