{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Orlovi jači za NBA tandem, Jokić od četvrtka

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Nikola će doći na meč u Zrenjanin u sredu, ali neće igrati
Orlovi jači za NBA tandem, Jokić od četvrtka

Srbija je igrala protiv Borca iz Čačka, a naredni protivnik u toku priprema je Finska u Zrenjaninu u sredu od 21 čas. Srbija se od danas vraća u uobičajeni ritam, a biće jača za Bogdana Bogdanovića koji je bio na meču u dvorani kraj Morave i Marka Gudurića, u međuvremenu završio sve formalnosti oko prelaska u Memfis, piše Sportski žurnal.

Prema ranijem planu, Nikola Jokić će doći na meč u Zrenjanin, ali naravno neće igrati, od četvrtka će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću.

Već u subotu, od 21 čas, u Arenu, stiže ekipa Litvanije, sa kojom će se reprezentacija Srbije ponovo sastati 12. avgusta u Kaunasu.

Naredni izazov za naš državni tim biće na Akropolis kupu u Atini, gde će Srbija od 16. do 18. avgusta igrati protiv Grčke, Italije i Turske.

Ekspedicija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu, a poslednje tri provere pred Svetsko prvenstvo imaće će u Šenjangu, 23. avgusta sa selekcijom Italije, dva dana kasnije sa Novim Zelandom i na kraju, 27. avgusta sa Francuskom.

Prvi meč reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu igra 31. avgusta protiv Angole. U grupi sa nama su i Filipini i Italija.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×