{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mornar u turskom Gacijantepu završava ovosezonsko evro takmičenje
Oproštaj od Lige šampiona

Toliko od Evrope za ovu sezonu. Košarkaši Mornara večeras se opraštaju od FIBA Lige šampiona, pošto u poslednjem 14. kolu C grupe gostuju turskom Gacijantepu (18.30). Barski košarkaši otputovali su još u nedelju u Istanbul, a odatle uveče avionom nastavili za konačno odredište, grad sa oko 855.000 stanovnika, u regiji jugoistočne Anadolija.

U Cgrupi je sve jasno pred finalnu rundu, pošto u narednu fazu idu Tenerife, Nimburk, Nižnji Novgorod i Peristeri, a osim Mornara takmičenje završavaju Bamberg, Gacijantep i Riga.

Tim iz Bara osvojiće šesto mesto, sem ukoliko ne izgubi u Turskoj sa više od sedam koševa razlike (u Baru je bilo 84:77 za domaćina). Ali, u Mornaru mnogo ne razmišljaju o konačnom plasmanu na tabeli. Cilj im je da odigraju utakmicu u skladu sa reputacijom, da se u dobrom svetlu predstave turskoj publici i da se bez povređenih igrača vrate sa napornog putovanja.

Vukota Pavić bi trebalo da bude jedan od oslonaca trenera Mihaila Pavićevića na ovoj utakmici.
"Odigraćemo punom snagom, kao i uvek kad je Mornar u pitanju. Ne znam koliku ću minutažu imati, ali ma kolika bila, trudiću se da opravdam poverenje trenera Pavićevića”, ističe Pavić.

Foto: ABA / Zadar / Zvonko Kucelin

Najnovije vesti


×