{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Oglasio se Virtus: Teodosić putuje nazad u Srbiju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Kapiten odradio testove u Bolonji, ali će se odmah vratiti u Beograd
Oglasio se Virtus: Teodosić putuje nazad u Srbiju

Situacija kaže da Miloš Teodosić neće biti spreman za Mundobasket u Kini, ali u Košarkaškom savezu ne odustaju i žele da pokušaju sve kako bi svog kapitena vratili u takmičarski ritam do utakmice s Angolom.

Posle saopštenja kojim je u nedelju potvrđeno da će biti podvrgnut agresivnim terapijama, Teodosić je danas bio u Bolonji gde je po dogovoru s reprezentativnim doktorom Draganom Radovanovićem otputovao kako bi u Isokinetik centru obavio potrebne kliničke testove i dobio protokol terapija i plan oporavka za naredni period.

Teodosić je dan u Bolonji iskoristio i kako bi se konsultovao i s renomiranim doktorom Rodolfom Rokijem, specijalistom u svojoj oblasti.

Virtus je u klupskom saopštenju objasnio da će se Teodosić odmah vratiti nazad u Beograd, gde će nastaviti oporavak pod budnim okom lekarskog tima Srbije. Podsetimo, Teodosića u narednim danima čeka nova kontrola, kada će se znati da li mu povređeno stopalo reaguje na terapiju i u kojoj meri.

Opet pravi kad je najbitnije! Bogdan „ispravio“ 2015, Beli najavio preokret, daj Jokiću loptu i budi miran

Miloš Teodosić je u subotnjem okršaju s Litvanijom obnovio povredu stopala, odnosno tetive koja spaja petu i prste, gde je došlo do delimičnog pucanja iste. Prema prvim, ali i naknadnim rezultatima srpski kapiten neće biti spreman za Mundobasket jer ga čeka oko mesec dana oporavka, ali doktori u reprezentaciji veruju u preokret.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×