{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Tačno je da se pregovara sa nekoliko evropskih klubova, ali ništa nije potpisano“, poručio poznati košarkaški agent Aleksandar Rašković za MOZZART Sport
Oglasio se menadžer Stefana Jovića
""

Navijači Olimpijakosa su verovatno bili u stanju ekstaze pošto su, vrlo verovatno, pročitali vest o gotovo izvesnom prelasku Stefana Jovića u njihov kluba. Tu informaciju preneo je portal Sportando, uz dodatak da je jednog od najboljih evropskih plejmejkera Olimpijakos „ukrao“ ispred nosa Bajernu iz Minhena.

Pored Olimpijakosa i Bajerna plejmejker Crvene zvezde spominjao se kao potencijalno pojačanje ruskog Himkija i šampiona Evrope Fenerbahčea. Možda i logično obzirom na sjajne partije rođenog Nišlije u prethodne dve sezone.

Olimpijakos ukrao Stefana Jovića

Međutim, poznati košarkaški agent Aleksandar Rašković, koji vodi brigu o karijeri Stefana Jovića, rekao je u izjavi za MOZZART Sport da je sjajni plejmejker još član Crvene zvezde.
„Stefan Jović je igrač Zvezde. Tačno je da se nekoliko evropskih klubova interesuje za njega, da se pregovara sa nekoliko klubova, ali Stefana niko nikome nije „ukrao“. Niti je Stefan bilo šta potpisao sa nekim klubom. Izvori koji pominju njegov transfer su nepouzdani i skloni senzacionalizmu“, rekao je Rašković.

(Foto Star Sport)

×