{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Glavni razlog poraza je veliki broj promašenih otvorenih šuteva“, kaže trener Fenera
Obradović ljut zbog suđenja: Šaljemo video snimke Evroligi

Imao je Fenerbahče zlatnu priliku da potpuno okrene utakmicu pošto se vratio iz minusa od 18 poena, ali na kraju je Barselona ipak kući otišla s pobedom u rukama.

Iako je poraz došao od Svetislava Pešića i Barselone, ne može se reći da je Željko Obradović ostao miran posle utakmice. Štaviše, imao je zamerki na rad sudijske trojke Javor – Bisanž – Fufis, što nije mogao da sakrije.
“Glavni razlog poraza je veliki broj promašaja iz otvorenih šuteva, a imali smo i dosta izgubljenih lopti. Ipak, postoji još jedan razlog, mada preferiram da ne pričam o tome. Jako sam ponosan zbog načina na koji smo se borili, jer smo igrali protiv jednog od najboljih u Evroligi“, rekao je Obradović, ali ipak nije mogao da se suzdrži:
“Spremićemo video i razgovarati o detaljima sa ljudima iz Evrolige. To je jedini način... Naravno, poštujemo takmičenje, tako je i sa svakim protivnikom, ali takođe želim da mi dobijemo isti tretman“.

Svetislav Pešić je u kameru Evroligine televizije takođe pomenuo arbitre, ali u drugačijem kontektstu.
“Ključ utakmice bio je u odluci da više ne pričamo sa sudijama u drugom poluvremenu i da se samo fokusiramo na utakmicu. Takođe, dobro smo čuvali reket, to smo odradili jako dobro i došli do pobede“.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×