{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Obnovljeni teren u Feketiću poneo ime Darka Miličića

/ Izvor: mozzartsport.com
Posle jučerašnjeg otvaranja terena „Dejan Bodiroga“ u Zrenjaninu, kompanija MOZZART je svečano otvorila i obnovljeni teren u Feketiću. Prvi šut ka novim koševima uputio je nekadašnji drugi pik sa NBA drafta, Darko Miličić
Obnovljeni teren u Feketiću poneo ime Darka Miličića
"Miličić otvara teren u Feketiću"

Bivši centar nekoliko timova NBA lige i osvajač titule šampiona NBA sa Detroit Pistonsima, Darko Miličić, bio je specijalni gost prilikom današnjeg svečanog otvaranja obnovljenog košarkaškog terena u Feketiću. Na taj način nastavljena je društveno odgovorna akcija kompanije MOZZART pod nazivom „100 terena za jednu igru“.

Prvi pogodak na novim koševima, zabeležio je upravo Darko Miličić kojem je prilikom otvaranja terena uručena i zahvalnica na podršci čitavoj akciji.

Obnovljeni teren u Feketiću

Kompletnu obnovu 100 košarkaških terena u Srbiji samostalno sprovodi kompanija MOZZART sa željom da obezbedi adekvatne uslove na terenima sa kojih su do košarkaških visina krenuli asovi poput Miloša Teodosića, Saše Đorđevića, Dejana Bodiroge, Dragana Kićanovića, Bogdana Bogdanovića, Nenada Krstića, Igora Rakočevića i mnogih drugih.

Miličić prima zahvalnicu od Aleksandre Lazarov iz kompanije MOZZART

Akciji koja pomaže razvoj omiljenog sporta na našim prostorima, građani se mogu priključiti putem sajta www.deotvogzivota.com gde mogu predložiti terene kojima je potrebna obnova.

Nakon Zrenjanina i Feketića u danima pred nama možemo očekivati nova svečana otvaranja obnovljenih terena.

Zajednička fotografija

Sve fotografije iz Feketića pogledajte u foto-galeriji.

Za dalji raspored otvaranja terena širom Srbije pratite Facebook stranicu „Deo tvog života“ na kojoj ćemo vas redovno i blagovremeno obaveštavati o narednim aktivnostima u akciji.

×