{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Partizanov kapiten se već okreće Bolonji
Novica: Oguglao sam, čestitam im na pobedi

Nije ni bilo sumnje da će Novica Veličkovičć dati sve od sebe u večitom derbiju s obzirom na borbeni karakter Partizanovog kapitena. Ali ovoga puta nije bilo dovoljno i morao je da pruži ruku boljem.

Iskusni krilni centar je posle meča sportski čestitao rivalu i odmah okrenuo misli ka gostovanju u Bolonji koji prekosutra očekuje Partizan.
„Neizvesna utakmica kao što smo i očekivali. Iako smo imali praznih minuta, mislim da smo odigrali dosta dobro, dosta čvrsto. Čestitao bih im na pobedi, mi idemo već sutra na gostovanje Virtusu. Jako bitna utakmica je nama jer nemaš vremena ni da razmišljaš, ni da žališ. Okrećemo se dalje da radimo. Ide i Budućnost, ide i Kup“, rekao je Novica Veličković posle meča.

Partizanov kapiten podvlači da je bilo grešaka koje su skupo stajale njegov tim.
“Poveli smo u drugom poluvremenu, pravili greške koje u suštini ne bi trebalo. Dosta igrača je prvi put igralo derbi na gostujućem terenu. Treba “rifrešovati” glavu i otići u Bolonju po pobedu”.

Nažalost, i ovoga puta su Zvezdini navijači salvama uvreda na račun Partizanovog kapitena pokušavali da naprave zapaljivu atomsferu.
„Pa dobro, već sam se i navikao. Igram, igram za svoj klub. Trudim se da dam maksimum kao i uvek u karijeri. Više sam, što se kaže, i oguglao“.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×