{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Partizan radi na igračkom kadru za narednu sezonu
no_image.png

Pisali smo već da će Partizan imati dobru polaznu tačku za narednu sezonu, a tome u prilog ide i vest Espresa da je Rade Zagorac potpisao novi ugovor sa Partizanom. Što je suštinski i logičan sled okolnosti i nešto što je bilo očekivano.

To bi trebalo da bude samo početak obnove ugovora i priprema za sledeću sezonu. Već se pisalo da je Partizan zainteresovan za Džejmsa Tompsona IV koji je meta crno-belih na centarskim pozicijama, a pored njega su u igri i imena poput Džastina Tilmana i Entonija Morsa.

Kakogod, obnova ugovora Zagorcu bi bila jedna od bitnijih stavki po crno-bele ovog leta kada je očuvanje ekipe u pitanju, a između ostalog ugovori ističu i Nemanji Gordiću, Novici Veličkoviću, Stefanu Birčeviću...

Partizan je ove sezone napravio odlične rezultate, međutim pauza zbog virusa korona uhvatila je crno-bele sa prednošću domaćeg terena pred plej-of ABA lige, ali i Evrokupa.

Čekamo potvrdu Zagorčevog novog ugovora, kao znak da je Partizan već krenuo da radi na utvrđivanju ekipe za narednu sezonu.

Čekajući odluku šta će biti u ovoj...

Podsećamo da Andrea Trinkijeri ima ugovor za narednu sezonu, kao i Rašon Tomas i Ognjen Jaramaz, dok će se čekati odluka Markusa Pejdža - da li će doći do nastavka saradnje. Brajan Angola ima ugovor do kraja sezone, ali i opciju produžetka za narednu sezonu.

Vil Mozli je potpisao novi ugovor pa je sada dugoročno vezan za crno-bele. Džejms Mekadu je vezan za Partizan do kraja ove sezone i izvesno će doći do prestanka saradnje po završetku iste.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×