{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

NBA VEČERAS: Pol i Šreder prelaze marginu

/ Izvor: mozzartsport.com
Evo predloga za susrete NBA lige
NBA VEČERAS: Pol i Šreder prelaze marginu

Ostala su još tri dana igranja NBA utakmica pre Ol-star pauze. Noćas je na rasporedu pet mečeva, a mi donosimo naše predloge za klađenje.

BREDLI BIL (broj poena (30,5), tip više, kvota 1,85)

Bredli Bil je verovatno igrač koji je najviše zakinut u izboru igrača za Ol-star utakmicu, a on se i te kako svakom utakmicom trudi da pokaže kako je on trebao igrati u Čikagu, gde se ovogodišnji Ol-star održava. Bil će noćas igrati protiv Čikaga, odnosno ekipe Bulsa, a s obzirom kako obe ekipe izgledaju - sigurni smo da će biti dosta koševa. U toj situaciji Bil bi se mogao dobro snaći jer potpuno neverovatno deluje podatak da je u zadnjih 10 utakmica čak sedam puta prebacio ovu marginu, a najmanje poena koje je postigao u ovom razdoblju je bilo 26.

KRIS POL (broj poena (17,5), tip više, kvota 1,85)

Kada je Hjuston poslao Pola u Oklahomu izgledalo je kao da je vrhunac njegove karijere davno prošao za njim, ali je Pol ove sezone opet pokazao kako je reč o sjajnom igraču. Igra angažovano na obe strane parketa, ekipa Tandera mu odgovara, a svojim plejmejkerskim sposobnostima razigrava odličnu ekipu Tandera. U zadnje dve utakmice Pol je imao jako dobar napadački učinak - ubacio je po 22 poena. Nadamo se da će tako proći i danas.

DENIS ŠREDER (broj poena (19,5), tip više, kvota 1,85)

Ako verujete u Pola, šta onda reći za Šredera. Tamnoputi Nemac se odlično snašao u ulogi igrača s klupe za ovu ekipu Oklahome, a u zadnje dve sedmice je na proseku od 23,2 poena po utakmici. Dodatan razlog za ovu okladu je činjenica da je od zadnjih 10 utakmica samo jednom dao manje od 20 poena. A i tada se zaustavio na 18.

GORDON HEJVORD (broj poena (16,5), tip više, kvota 1,85)

Ona stravična ozleda zauvek je usporila Hejvorda, ali on je u zadnje vreme u dosta dobroj formi. U zadnje dve sedmice je na proseku od 19,7 poena po utakmici, a od osam zadnjih utakmica u njih šest je uubacio najmanje 22 poena. Boston večeras igra protiv Hjustona što znači da će biti prostora za napadačke akcije u obe momčadi.

TABELA ISTOČNE KONFERENCIJE

TABELA ZAPADNE KONFERENCIJE

Najnovije vesti


×