{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Evo šta biste mogli na tikete
NBA VEČERAS: Bogdan naravno u plus, za njim i Ingls

Evropski ljubitelji NBA lige ove su sezone dobili još jedan stalan evropski termin. Subotom kasno uveče, ali i dalje u prihvatljivom terminu, ove godine se stalno igraju NBA utakmice. Večeras od 23 sata možete gledati Nikolu Jokića i Denver Nagetse protiv Memfis Grizlisa. Osim te utakmice, na rasporedu je još 13 utakmica, a ovo je naš izbor za klađenje:

BOGDAN BOGDANOVIĆ (broj poena (16,5), tip više, kvota 1,85)
Sakramento večeras ima priliku da prekine svoju negativnu seriju od pet poraza protiv Finiksa koji je još gori s osam poraza zaredom. Kingsi će verovatno igrati bez povređenih Foksa i Beglija, a to bi moglo otvoriti priliku Bogdanoviću. Srpski reprezentativac je u prošloj utakmici, u kojoj su ova dvojica dobila povrede, imao najviše šuteva (28), ali nije bio u šuterskoj formi. Kako Bogdanović generalno ima dobru sezonu, s većim brojem šuteva mogao bi da prebaci ovu marginu, posebno jer bi dobar deo utakmice na njega mogao paziti Devon Buker, koji nije posebno opasan u odbrani.

DŽO INGLS (broj poena (12,5), tip više, kvota 1,85)
Australijanac je loše ušao u sezonu pa je i to bio razlog što je Juta imala problema u napadačkom delu ekipe. U poslednje vreme Ingls je opet u startnoj petorci i automatski je proigrao. U poslednjih sedam utakmica imao je najmanje 13 poena, u zadnje dve postigao 27 i 26, a bez obzira što Džez igra protiv Klipersa, koji ima dobru obranu, u formi u kojoj se Ingls nalazi marginu bi mogao lagano preći.

DOMANTAS SABONIS (broj poena (17,5), tip više, kvota 1,85)
Ovde igramo na teoriju da dobar igrač ne može dve noći zaredom imati lošu veče. Sabonis se sinoć protiv Majamija trudio, dolazio do dobrih pozicija, ali lopta nije htela u koš pa je utakmicu završio sa samo osam poena. Indijana večeras igra protiv Nju Orleansa, prilično loše odbrambene ekipe koja nije poznata po branjenju reketa. Zato bi Sabonis mogao da pokazaže zbog čega je jedan od najboljih igrača Pejsersa. Ne treba zaboraviti da nema povređenog Brogdona koji ne igra na Sabonisovoj poziciji, ali se njegovi šutevi moraju rasporediti na sve ostale igrače.

TIM HARDEVEJ (broj poena (15,5), tip više, kvota 1,85)
Hardevej je prilično dobro reagovao u utakmicama bez Luke Dončića. U jednoj je podbacio sa samo šest poena, ali u ostalima je imao 13, 16, 27 i 28. U prvoj utakmici posle povratka Slovenca Hardevej je ubacio 17 poena. Dalas igra protiv Golden Stejta koji nije poznat po odbrani, a uz to su igrali sinoć i to tešku utakmicu protiv Finiksa, dok je Dalas odmarao.

FOTO: Reuters

×