{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

NBA VEČERAS: Bogdan i Dramond probijaju granicu

/ Izvor: mozzartsport.com
Četiri predloga za mečeve sa "one strane bare"
NBA VEČERAS: Bogdan i Dramond probijaju granicu

Bogat je večerašnji NBA program. Na rasporedu je 11 utakmica, a mi vam, kao i inače, nudimo 4 saveta za klađenje.

ANDRE DRAMOND (broj poena (18,5), tip više, kvota 1,85)

Trejd Andrea Dramonda u Klivlend bilo je jedno od najvećih iznenađenja trejdova koji su se odradili u NBA ligi prošle nedelje. Detroit ga se odrekao praktično ni za šta, a sada je na Dramondu da dokaže da još ima neku vrednost u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Sigurni smo da će biti veoma naoštren do kraja sezone, u prvoj utakmici za Klivlend je postigao 19 poena, a mi tipujemo da će i danas najmanje toliko. Kavalirsi igraju protiv Atlanta Hoksa, koji ne izgledaju najbolje pod košem, a kojima je Klint Kapela, njihovo veliko pojačanje, još uvek povređen.

KELI UBRE (broj poena (20,5), tip više, kvota 1,85)

Sezona Finiksa je uistinu turbulentna - počeli su dobro, čak jako dobro, a nakon toga su usledila posrtanja pa nakon tih prvih 10-ak utakmica celo vreme igraju toplo-hladno s većim naglaskom na 'hladno' nego na 'toplo'. Takav sličan učinak ima i Keli Ubre za kojeg se ipak može reći da ima dobru sezonu. Na proseku je od 19 poena i 6,6 skokova po utakmici, a od zadnjih šest utakmica u njih pet je postigao najmanje 20 poena. Tu brojku bi danas trebao prebaciti jer Finiks igra protiv Golden Stejta kojem je najvažnija stvar u ovoj sezoni da ona završi.

TRE JANG (broj poena (31,5), tip više, kvota 1,85)

Ako je Atlanta ove sezone i napravila korak natrag, Jang je opet pokazao kako je reč o jednom od najboljih mladih košarkaša na svetu. Jang jednostavno ne zna da prestane - uvek igra u najvećoj brzini i nemilosrdno 'trpa' protivničke koševe. Iako je današnja margina dosta velika, s obzirom da Atlanta igra protiv Klivlenda, koji nema neku veliku obrambenu vrednost na poziciji plejmejkera, mislimo da bi Jang to mogao prebaciti. Uostalom, u zadnjih šest utakmica čak četiri puta je prebacio ovu marginu. A u jednoj ove dve utakmice koje nije prebacio je ubacio 28 poena.

BOGDAN BOGDANOVIĆ (broj poena (15,5), tip više, kvota 1,85)

Sakramento iza sebe opet ima lošu sezonu, a Bogdan Bogdanović je na neki način bio žrtva te cele priče. Nije izgledao dobro na početku sezone, a kasnije je morao imati neadekvatnu ulogu jer je Sakramento forsirao Foksa i Hilda. U zadnje vreme je Bogdan u startnoj petorci, a iako će Kingsi i dalje žaliti za ovom sezonom, srpski reprezentativac ne izgleda loše. A ovu marginu je prebacio tri puta u zadnje četiri utakmice. Mogao bi i večeras.

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERENCIJA

Piše: Emir FULURIJA

Najnovije vesti


×