{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Najveća NBA razmena igrača u poslednjih 20 godina

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
Kapela u Atlanti, Kovington u Hjustonu...
Najveća NBA razmena igrača u poslednjih 20 godina

Prethodnih dana bilo je najava, noćas je potvrđeno - Klint Kapela otišao je iz Hjustona u najvećem trejdu igrača od 2000. godine i prelaska Patrika Juinga u Sjetl. U razmeni su učestvovala četriri tima: Hjuston, Atlanta, Denver i Minesota, a 12 igrača promenilo je sredinu.

Utisak je da je u ovom trejdu najviše dobila Atlanta, pošto su u Džordžiju stigli Klint Kapela i Nene Ilario. Pored Švajcarca, najveća zvezda trejda je Robert Kovington koji je završio u Hjustonu. Pored njega u Teksas je došao još i Džordan Bel (takođe iz Minesote), odnosno pik druge runde na draftu.

Timbervulfsi su od Atlante dobili Evana Tarnera i pik prve runde, a iz Denvera su im stigli Huančo Ernangomez, Malik Bizli i Džered Vanderbilt. Novi stanovnici Kolorada su Džerald Grin i pik prve runde iz Hjustona, dok su iz Minesote došli Noa Vonle, Šabaz Nejpir i Kejta Bates-Diop.

Kako prenosi trejd-specijalista Adrijan Vojnarovski, Hjuston još ima prostora u salariju za igrača čija su primanja do 12.000.000 dolara, te mogu da razmišljaju o novom unapređenju tima. Ali za to imaju još samo jedan dan, pošto transfer period u NBA ligi traje do 6. februara. 

Da rezimiramo, ko je šta dobio u ovom noćašnjem ogromnom poslu: 

HJUSTON: Robert Kovington, Džordan Bel
MINESOTA: Malik Bizli, Huančo Ernangomez, Evan Tarner, Džered Vanderbilt, pik prve runde drafta od Atlante
DENVER: Džerald Grin, Noa Vonle, Šabaz Nejpir, Kejta Bates-Diop, pik prve runde od Hjustona
ATLANTA: Klint Kapela, Nene Ilario

ZAPADNA KONFERENCIJA

ISTOČNA KONFERENCIJA

Najnovije vesti


×