{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Na stolu 1.650.000 evra: Fener nudi Obradoviću da ostane za upola manje

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Do sada je primao 3.300.000
Na stolu 1.650.000 evra: Fener nudi Obradoviću da ostane za upola manje

Željko Obradović u Barseloni, Šarunas Jasikevičijus u Fenerbahčeu. Specijalizovani košarkaški mediji već su izvršili rokadu i sasvim je moguće da će se to zaista i deseti, ali daleko od toga da je posao završen, jer Turci još nisu sasvim odusali od najtrofenijeg trenera Evrope.

Lokalni Aksam tako piše da je Obradoviću – ne prvi put – ponuđen novi ugovor, ali sa značajno redukovanom platom. Štaviše, ako odluči da prihvati popularni Žoc će primate upola manje para nego do sad. Preciznije, Fener mu nudi 1.650.000 evra da ostane na Bosforu i sledeće sezone.

Ipak, svi pokušaju istanbulskog kluba da ubede Obradovića da produži boravak u Feneru do sada nisu davali rezultat. Spekulisali su da su odrečni odgovori srpskog stratega delom i posledica toga što Fener generalno nije u najboljoj finansijskoj situaciji što će se odraziti ne samo na platu šefa struke već i na budžet za narednu sezonu. Prema nekim ranijim sugestijama Fener će sledeće sezone imati “skromnih” 10.000.000 evra na raspolaganju što u normalnim okolnostima verovatno ne bi bilo dovoljno za najviše ambicije.

S druge strane, pitanje je kako će korona virus uticati i na budžete ostalih timova, a sigurno hoće.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×