{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Muta Nikolić: Svi su izgubili gašenjem Radničkog, Kragujevac je samo za "beton ligu"

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
"Uložio sam sve Radnički i izgubio sam sve", poručio je iskusni strateg...
Muta Nikolić: Svi su izgubili gašenjem Radničkog, Kragujevac je samo za "beton ligu"
"Miroslav Nikolić"

Veliko pitanje poslednjih meseci je da li uopšte postoji Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca? Odgovor, prema rečima predsednika Ivana Grujina, mogu da daju samo čelnici grada.
"Grad ima upravljačka prava, pa može da vodi klub. Nije bitan neki Muta, nije bitan neki Grujin, neka vodi klub neko ko misli da zna bolje. Priča se da smo nezahvalni, da grad hoće da da pare, a mi nećemo da uzmemo jer nam, navodno, nije dovoljno. Mi hoćemo, ali podrška grada mora da bude u delima, a ne samo u rečima i marketingu", ističe Grujin.

Trener Miroslav Nikolić, iskren kao i uvek, kaže da je sve izgubljeno.
"Uložio sam sve Radnički i izgubio sam sve. 'Vukao' sam pet godina i više ne mogu. Davao sam svoje pare, vreme, emocije. Hoću da budem samo trener jer je to ono što volim da radim. Klub je u Kragujevcu pa neka ga vodi kako ko zna. Emotivno sve ovo doživljavam. Kragujevac je moj grad i navijači koji su nas verno bodrili nisu zaslužili da ostanu uskraćeni za vrhunsku košarku. Svi smo izgubili gašenjem Radničkog, ali Kragujevac je očigledno samo za 'beton ligu', ", kaže ogorčeno Muta.

Podsetimo, nedavno je došlo do prepucavanja saopštenjima između uprave kluba i gradskih čelnika. Grad je tvrdio da nudi novčanu podršku Radničkom, ali da klub to odbija kao nedovoljno.

PIŠE: Jovana Mladenović

(FOTO: MN Press)

×