{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Stigla i potvrda
Muta Nikolić na klupi Vojvodine

Vreme je za novi izazov u bogatoj karijeri Miroslava Mute Nikolića. Novosadski Dnevik piše da se nekadašnji trener Dinamika, Partizana i Radničkog iz Kragujevca dogovorio detalje saradnje sa tek izabranim rukovodstvom Vojvodine, koje sa njim planira da potpiše četvorogodišnji ugovor.
"Malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo da se snalazimo u hodu. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača", rekao je za "Dnevnik" doskorašnji pomoćnik Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije.

Vojvodina je u prva dva kola KLS doživela katastrofalne poraze - 117:68 od Dunava i 120:94 od Zlatibora. U subotu je na programu gostovanje Napretku iz Aleksinca.
"Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem. Nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, želim da krenemo da gradimo tim za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto", dodao je Muta Nikolić.

Novi predsednik Vojvodine, profesor doktor Bogdan Kuzmanović, zadovoljan je što je tako iskusan trener pristao da preuzme ozbiljan posao podizanja kluba sa niskih grana na kojima se sada nalazi.
"Za početak, moramo da damo sve od sebe da stabilizujemo klub, koji je zatečen u teškoj situaciji. Nadam se da smo sa novim šefom struke započeli proces u kom će Vojvodina ući u red najboljih klubova u Srbiji", poručio je Kuzmanović u izjavi "Dnevniku".

Najnovije vesti


×