{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Piše specijalizovani sajt Basketballsphere
Muta Nikolić blizu novog klupskog angažmana

Vreme je za novi klupski angažaman Miroslava Mute Nikolića. Iskusni srpski stručnjak vrlo je blizu dogovora da preuzme ekipu Vojvodinu koju je predvodio tokom 2003. godine, prenosi specijalizovani sajt „Basketballspehere“.

Pomoćnik Aleksandra Đorđevića je bez posla od kako se prošle godine rastao sa Dinamikom, čiji je jedan od tvoraca. Između dva mandata u klubu sa Dorćola,  Nikolić je prošle sezone vodioPartizan NIS, ali se sa crno-belima rastao već u decembru 2017. godine.

Trofejni stručnjak je bez posla od kako se prošle sezone rastao sa Dinamikom, čiji je jedan od idejnih tvoraca i koji je od najnižeg ranga doveo u Superligu i ABA 2. Izmedju dva mandata u Dinamiku, Nikolić je prošle sezone vodio i Partizan NIS, ali se sa crno-belima rastao već u decembru 2017.

Nikolić je trenersku karijeru počeo u klubu u kome je završio igračku – slovenačkom Mariboru, posle koga je vodio brojne klubove u regionu i inostranstvu.

Prvi veliki uspeh napravio je sa BFC iz Beočina, sa kojim je igrao finale plej-ofa domaćeg takmičenja, u kome je poveo 2:0 u seriji protiv Partizana, ali nije osvojio titulu.

×