{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mozzart na Vračaru otvorio teren posvećen „Zlatnim momcima“

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Teren obnovljen u čast najvećih uspeha u istoriji srpske košarke, koji je donedevno imao samo jedan koš, postao je moderan i kvalitetan sportski kompleks obogaćen teretanom na otvorenom, tribinama i novom ogradom…
no_image.png

Naša kompanija nastavila je kontinuirano ulaganje u razvoj sporta otvaranjem potpuno rekonstruisanog sportskog kompleksa u srcu Beograda Svečanim otvaranjem obnovljenog sportskog kompleksa na Vračaru koji je posvećen „Zlatnim momcima“ – osvajačima zlatnih medalja na svetskim prvenstvima nastavili smo najveću akciju za omasovljenje i podršku sportu kod nas „100 terena za jednu igru“.

Rekonstruisano košarkaško igralište otvorio je aktuelni potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije i zlatni momak Igor Rakočević u prisustvu košarkaških legendi, predsednika Skupštine grada Beograda Nikole Nikodijevića i nekoliko stotina posetilaca koji su uživali u košarkaškom spektaklu koji smo priredili u Čuburskom parku.

Kako je sve bilo u znaku zlatnih momaka, promociju su uveličali Žarko Paspalj, Aleksandar Smiljanić, Petar Popović....

Teren obnovljen u čast najvećih uspeha u istoriji srpske košarke, koji je donedevno imao samo jedan koš, postao je moderan i kvalitetan sportski kompleks obogaćen teretanom na otvorenom, tribinama i novom ogradom, koji će ljubiteljima košarke pružiti dodatnu motivaciju za igrom.

Priliku da na terenu sa specijalnom podlogom i profesionalnim konstrukcijama razvijaju i usavršavaju svoje umeće imaće svi stanovnici ovog dela grada koji će na terenu „Zlatni momci“ ujedno i čuvati tradiciju našeg najtrofejnijeg sporta.

Trenutak koji je atmosferu doveo do usijanja bio je nastup rep sastava THCF, dvojca koji je već poznat po tome što svojim pesmama daje vetar u leđa sportskim pobedama. Izvođači neprikosnovene košarkaške himne „Igraj i i pobedi“, izveli su i novu, zvaničnu pesmu serijala „Zlatni momci“ – „Gde si poš’o“, kojom ćemo bodriti „Orlove“ na Svetskom prvenstvu u košarci u Kini.

Svečana promocija bila je idealna prilika da na poseban  našoj aktuelnoj reprezentaciji koja sa velikim ambicijama kreće put Dalekog istoka, poželimo srećan put. Zbog toga je vrpcu, nakon revijalne utakmice košarkaša BKK „Radnički“ sa Vračara, svečano presekao aktuelni potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije i jedan od zlatnih momaka Igor Rakočević.
"Posebno mi je drago što će na ovakvom terenu nove generacije moći da započnu svoje prve sportske korake i da uživaju u igri. Ovaj teren je pravo osveženje za ceo Vračar i hvala kompaniji Mozzart što nas je danas okupila jednim ovako lepim povodom. Nadam se, i duboko verujem u to da će ovo igralište iznedriti nove reprezentativce, utoliko pre što je upravo reprezentativcima i posvećen", istakao je Rakočević.

Predsednik Skupstine grada Beograda Nikola Nikodijevic zahvalio je kompaniji Mozzart na predanom i neprestanom ulaganju u sport.
Već nekoliko godina Grad Beograd ima sjajnu saradnju sa kompanijom Mozzart. Moram da istaknem da su iskustva dece koja koriste ove terene fenomenalna, a to je ono što je najbitnije. Naše opredeljenje jeste što veći broj sportskih terena i igrališta koja će biti dostupna svoj deci, bez izuzetka. U  vremenu u kojem živimo, moramo mladima ponuditi alternativu i mogućnost da se bave fizičkom aktivnošcu, budući da nas savremeno doba pored velikih mogucnosti koje nam pruža, stavlja pred mnogo izazova na koje ćemo lakše odgovoriti uz pomoć uspešnih kompanija, kao što je kompanija Mozzart. Siguran sam da cemo biti partneri i u narednim godinama”, rekao je Nikodijević.

Direktor sektora korporativnih komunikacija u našoj kompaniji Borjan Popović, istakao je zadovoljstvo zbog otvaranja obnovljenog terena uoči jednog od najvećih sportskih događaja koji svi sa nestrpljenjem očekuju.
"Mi smo košarkaška nacija i ovaj sport zauzima posebno mesto u našim srcima. U kompaniji Mozzart sport pod koševima ima poseban značaj, što dokazuje i naša velika akcija „100 terena za jednu igru“, zbog čega ovaj teren, ima i posebnu vrednost. Ovaj sportski kompleks obnovljen je u čast najvećih uspeha u istoriji srpske košarke i posvećen je reprezentativcima koji su nam pružili toliko radosti donoseći u našu zemlju čak 5 zlatnih medalja sa šampionata planete. Svi sa nestrpljenjem očekujemo predstojeće svetsko prvenstvo u Kini, a ovog leta - svaki poen naših „Orlova“ u Kini vredi više! Naime, kompanija Mozzart će za svaki poen naše reprezentacije donirati 1.000, a za svaku trojku dodatnih 10.000 dinara u humanitarne svrhe, rekao je", Popović.

Najnovije vesti


×