{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mozzart na Vračaru otvara teren posvećen Zlatnim momcima

/ Izvor: mozzartsport.com
Beograđani, jeste li spremni za basket na novom MOZZARTOVOM terenu na Vračaru uz stihove nove pesme THCF-a?
Mozzart na Vračaru otvara teren posvećen Zlatnim momcima

Naša društveno odgovorna akcija „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se na radost svih Beograđana na Vračaru, gde je kompanija Mozzart obnovila košarkaški teren posvećen „Zlatnim momcima“ – osvajačima medalja na svetskim prvenstvima. Teren se nalazi u Čuburskom parku (Cara Nikolaja II bb) i svečano će biti otvoren u petak 23. avgusta od 19.00 časova. Obnovljeni sportski kompleks u srcu Beograda otvorićemo u prisustvu srpskih košarkaša i grupe THCF, koja će zvanično predstaviti pesmuGde si pošô“ kojom ćemo bodriti našu košarkašku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini.

Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju stanovnika Vračara, ali i svih Beograđana, na kojem su stasavale mnoge generacije, dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole košarku ubuduće će moći da uživaju u igri u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama. Sva instalirana oprema poseduje posebne ateste, dok se specijalna multifunkcionalna podloga izdvaja po bezbednosti i trajnosti.

Lepši izgled terenu daće i nove tribine, nova ograda oko terena i teretana na otvorenom koju je kompanija Mozzart postavila sa željom da što više omladine, ali i starijih sugrađana, vežba i okrene se zdravom životu.

Pored prilike da čujete novu pesmu THCF-a Gde si pošô kojom ćemo bodriti košarkašku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini, kompanija Mozzart je za sve vas koji dođete na svečano otvaranje pripremila i brojna iznenađenja, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici osvojiće sjajne nagrade. Oni koji budu precizni u šutiranju sa linije za tri poena, imaće mogućnost da osvoje sjajne novčane nagrade.

Dođite da zajedno sa poznatim košarkašima uživamo u sportu, muzici, druženju i zajedno poželimo sreću i osvajanje medalje našim Orlovima u Kini. Ovo će biti i sjajna prilika da svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci, koji budu provodili vreme na Mozzartovom terenu u Čuburskom parku.

Vidimo se u petak na Vračaru!

Najnovije vesti


×