{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Minesota želi da zadrži Bizlija i Ernangomeza

/ Izvor: mozzartsport.com
Predsednik košarkaških operacija naglasio da su pregovori u toku
Minesota želi da zadrži Bizlija i Ernangomeza

Izuzetno je čudno poslovati u košarkaškom svetu u doba virusa korona. Mnogi klubovi jednostavno ne znaju da li da se spremaju za nastavak tekuće sezone ili da već krenu sa pripremama za narednu.

Ipak, Minesota Tibmbervulvsi nisu želeli previše da čekaju, pa predsednik košarkaških operacija ove franšize, Žerson Rosas naglašava da nije isključeno da njegov tim bude izuzetno "agresivan" na draftu, da bude uključen u veliki broj trejdova i da na taj način izgradi sastav.

On je dodao da je stav franšize jasan kada je reč o ostanku Malika Bizlija i Huanča Ernangomeza, koji predstavljaju izuzetno važne korike u Minesoti.
"Želimo da ostanu sa Timbervulvsima izuzetno dugo. Nadamo se čak i do samog kraja karijere", ističe Rosas.

Od kako je španski košarkaš prešao u sastav Minesote, prosečno je beležio 12,9 poena uz 7,3 skoka, dok je Bizli beležio fantastičnih 20,7 poena po susretu. Uzimajući u obzir čitavu sezonu, Hunačo Ernangomez se trenutno nalazi na proseku od tačno šest poena uz 4,1 skok po utakmici, dok Bizli stoji na 11,2 poena uz 2,7 skokova. Podsetimo da su Španac i Amerikanac prethodno deo sezone proveli u Denveru.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×