{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milutinov: Đorđević me zvao u Panatinaikos, ali baš sam želeo da igram sa Spanulisom i Printezisom, neću u NBA da sedim na klupi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
“Nekad sam razmišljao samo o tome kako ću da idem u San Antonio, sav više nisam tako lud za tom idejom“, kaže srpski centar uz velikom intervjuu za magazin “We Are Olympiacos“
no_image.png

U Atinu je otišao kao 21-godišnjak. Sad je već izrastao u jednog od najdominatnijih centara Evrolige. Ove sezone Nikola Milutinov u proseku beleži 11,1 poen i 9,3 skokova po meču i jedan je od glavnih igrača Olimpijakosa. A malo je nedostajalo, otkriva 25-godišnji centar u veliki intervju za novi broj magazina “We Are Olympiacos“ (“Mi smo Olimpijakos“), da uopšte ne bude tu.

Međutim, divljenje prema nekim megazvezdama pirejskog tima nateralo ga je da odbije čak i bivšeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića.
Imao sam ponude Olimpijakosa, Panatinaikosa i nekih drugih evropskih klubova. Na klupi Panatinaikosa tada je sedeo Saša Đorđević i želeo je da me dovede. Ali smatrao sam da je za mene najbolje da potpišem za Olimpijakos. Znao sam sistem rada, čuo samo pozitivne stvari u klubu. Onda sam zvao menadžera, on mi je sve potvrdio, rekao sve najbolje o klubu. A takođe, zaista sam želeo da igram sa Vasilisom Spanulisem i Jorgosom Printezisem. Čast je igrati sa njima“, rekao je Milutinov.

U međuvremenu se, kao i mnogi drugi Srbi, zaljubio u Atinu, pa je ovog leta odbio i ponudu moskovskog CSKA.
Imao sam ponudu na stolu, ali je uprava kluba odlučila da me zadrži. Bio sam pod ugovorom, pa sam ostao. Profesionalac sam i kad nešto potpišem želim da to odradim. I veoma sam srećan što sam ostao. Sad mogu da mislim samo o svom timu“.

A da li i dalje misli i o NBA ligi? Još 2015. ga je San Antonio draftovao kao 26. pika na draftu.
Da budem iskren, kad sam potpisivao za Olimpijakosa mislio sam samo o tome kako ću da odem u Sparse. Sada, nisam toliko lud za idejom da odem u NBA. Ako dobijem šansu, idem. Ali neću da idem tamo i da ne nemam nikakvu ulogu i ako uslovi nisu pravi, neću da idem tamo da sedim na klupi. Želim da igram i nema šanse da samo sedim tamo“, kategorički će Milutinov.

 

Najnovije vesti


×