{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski centar neće otputovati sa Olimpijakosom u Izrael
Milutinov definitivno ne igra protiv Makabija

Uganuće skočnog zgloba koje je Nikola Milutinov doživeo protiv Asvela prethodnog četvrtka, svi navijači, saigrači i članovi stručnog štaba Olimpijakosa dočekali su sa izrazom neverice na licu. Srpski centar nije bio u mogućnosti da nastavi igru, a kasnije je potvrđeno da će morati da pauzira na neodređeni period.

Odmah se pristupilo jakim terapijama, ali one očigledno nisu bile dovoljno delotvorne da se Milutinov oporavi za predstojeći meč protiv Makabija u Izraelu. Tako srpski centar neće otputovati sa ekipom u jednu od zemalja Levanta, što znači da će Jorgos Barcokas morati da igra u skraćenoj rotaciji.

Međutim, dobra vest za iskusnog stručnjaka je činjenica da će za sledeći meč biti registrovani Šak Mekisik i Dvajt Baks, nakon što je Evroliga „podigla“ zabranu dovođenja košarkaša koja je bila dodeljena Pirejcima. Isto tako, Tejlor Ročesti će se vratiti u akciju pošto je propustio dva prethodna meča zbog povrede koju je doživeo protiv Žalgirisa.

Sledeći meč protiv Makabija mogao bi da odgovori na pitanje da li će Olimpijakos uspeti ozbiljnije da se uključi u trku za plasman među najboljih osam. Pirejci se trenutno nalaze „prvi ispod crte“, a trijumfom bi verovatno uspeli da uskoče u jedan od poslednjih vagona koji vodi u završnicu.

Foto: Shutterstock

×