{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milosavljević teže povređen, deluje da neće ići na Mundobasket

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 37
Blic javlja poslednje informacije iz Atine
Milosavljević teže povređen, deluje da neće ići na Mundobasket

Nije dobro. I ne deluje da će biti pozitivnih vesti u vezi sa povredom Dragana Milosavljevića. Kako piše Blic, na veliku žalost nije u pitanju lakša povreda. Očekuje se da medicinski deo stručnog štaba uskoro iznese zvanične nalaze, ali deluje da borbenog beka nećemo gledati na Svetskom prvenstvu u Kini.

To bi bio veliki udarac za reprezentaciju Srbije, jer je poznato da slična sudbina najverovatnije čeka i Miloša Teodosića, a i da Vladimir Lučić ima probleme s povredom. Srećom, kod njega je ona lakše prirode.

Dragan Milosavljević je doživeo povredu kolena u trećoj četvrtini prijateljskog meča protiv Turske. Nije se potom vraćao na parket. Posle jednog doskoka je odšepao do klupe i požalio se medicinskom timu da ne može da se osloni na nogu. Potom je u društvu Nikole Milutinova, sa sve kesom leda na kolenu, napustio OAKA arenu.

Posle pregleda u bolnici očekuje se da se zna težina Milosavljevićeve povrede, a Blic čiji je izveštač Vladan Tegeltija na licu mesta u Atini javlja da povreda nije lakše prirode i da će Gagi verovatno propustiti takmičenje u Kini. Čak i neki španski mediji poput Malagahoy pominju i mogućnost kidanja ukrštenih ligamenata, ali to treba uzeti sa rezervom.

To će sastav Srbije skratiti za još jedno ime, veoma važno, posebno imajući u vidu koliko Gagi znači ekipi igrom u odbrani. I koliko je važan za ekipu i van terena.

Prvotimac Unikahe je vrlova važan igrač za sistem igre Aleksandra Đorđevića, bio je dragocen u kvalifikacijama Mundobasket, tako da je pitanje kako će stručni štab rešiti sada ovu novonastalu situaciju.

Vrlo loše vesti... Eventualni izostanak Milosavljevića bi bio jak udarac za naš tim pred Mundobasket koji počinje 31. avgusta. Nekako deluje da bi valjalo da on počne sutra, samo da više ne bude povreda...

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×