{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski as nezgodno naskočio na levu nogu u trećoj četvrtini
Milosavljević povredio koleno

Nove loše vesti iz redova košarkaške reprezentacije. Povredu je doživeo Dragan Milosavljević, koji je meč sa Turskom Akropolis kupu u Grčkoj napustio u trećoj četvrtini.

Kako je saopštio komentator Arene Sport, Edin Avdić, u pitanju su problemi sa kolenom, a realno stanje povrede biće poznato tek nakon obavljenih snimaka. Eurohups piše da je sam otišao do svlačionice, a da je napustio dvoranu sa ledom na kolenu.

Milosavljević se povredio u jednoj bezazlenoj situaciji, kada je tokom prodora nezgodno naskočio na levu nogu.

Prvotimac Unikahe je vrlova važan igrač za sistem igre Aleksandra Đorđevića, bio je dragocen u kvalifikacijama Mundobasket, tako da će stručni štab s nestrpljenjem čekati detaljne lekarske analize.

Pre Milosavljevića povredili su se Miloš Teodosić i Vladimir Lučić, pa bi eventualni izostanak i Milosavljevića predstavljao ogroman peh za selekciju koja pretenduje na najviši plasman u Kini.

Teodosiću se vratio stari problem sa tetivom u stopalu, posle čega je otputovao na preglede u Bolonju i njegovo stanje će se pratiti do poslednjeg trenutka. Lučić je povredio budni mišić u prvom prijateljskom meču sa Litvanijom, ali on ne bi trebalo da bude pod upitnikom za Mundobasket.

Rano je davati neke konačne procene, ali Milosavljevićeva današnja povreda nije delovalo nimalo bezazleno.

U jednom trenutku se tokom TV prenosa jasno videlo kada je srpski igrač poručio lekarima da ne može da se osloni na nogu. Milosavljević je iz svlačionice pravo otišao u bolnicu, gde će snimiti sporno koleno i dobiti jasnu sliku stanja povrede.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×