{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milosavljević: Jednog dana ponovo u Partizanu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 14
“Pod ugovorom sam sa Unikahom i za sledeću sezonu. Sigurno je da bih to voleo, ali u ovom trenutku izlazim iz teške povrede i ne razmišljam mnogo o tome”
Milosavljević: Jednog dana ponovo u Partizanu

Nema sumnje da je Dragan Milosavljević jedan od voljenijih Partizanovih igrača u poslednjoj deceniji i isto tako nema sumnje da bi navijači voleli da vide “Gagija kapitena” ponovo u crno-belom. Takvu želju je istakao i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

A kakva je situacija kod Milosavljevića?

Upravo je o tome pričao u intervjuu za Nezavisne.com.
Pod ugovorom sam sa Unikahom i za sledeću sezonu. Sigurno je da bih to voleo, ali u ovom trenutku izlazim iz teške povrede i ne razmišljam mnogo o tome. Ali sigurno da bih voleo da ponovo obučem dres Partizana jednog dana”, rekao je Milosavljević za Nezavisne.

Koliko je stigao da gleda Parni valjak ove sezone?
Partizan igra sjajno, gledao sam neke utakmice dok sam bio u Beogradu. Možda su i favoriti za osvajanje Evrokupa, a i zasad su najviše pokazali u ABA ligi”, rekao je Milosavljević.

Kako ti se čini ova situacija, kako provodiš vreme?
"Verujem i nadam se da će se sve brzo završiti, ali sudeći po situaciji u Španiji i Italiji, neće biti jednostavno i nemoguće je dati prognozu koliko će sve ovo da traje. Uglavnom treniram kući koliko mogu, gledam filmove, serije, naravno u stalnom sa kontaktu sa porodicom i prijateljima. Dosta vremena provodim sa Markom Simonovićem, blizu smo pa uspevamo da se vidimo"

Sezona je "zaleđena", a Unikaha je između ostalog u četvrtfinalu Evrokupa. Da li mislite da će se takmičenje nastaviti? Koliko će ova pauza uticati na rezultate u nastavku sezone?
Svi u Španiji se nadaju nastavku prvenstva. Probaće da promene format takmičenja kako bi ubrzali sezonu. Ako se sezona nastavi, niko ne zna u kom smeru će ići, koje ekipe će biti u kakvoj formi. Mesec dana bez pravog treninga sigurno predstavlja problem svima”.

A šta sa sezonom u ABA ligi?
"To je teško pitanje. Svi koji su u lošoj situaciji zahtevaće da se poništi sezona, a ovi u dobroj da se na osnovu trenutnog stanja odluči pobednik. Partizan je igrao najbolju košarku cele zone i u Evrokupu i u ABA ligi i za njih bi bila velika šteta da se sve to sada poništi. Ova sezona je mirisala na povratak u Evroligu”, rekao je Milosavljević.

Partizan je probao prošlog leta da ga dovede, ali nije uspeo. Naredni pokušaj će gotovo sigurno uslediti, a videćemo kakav će biti epilog.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×