{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mijović trener Budućnosti do daljeg, Oktaj Mahmuti opcija

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Podgoričani vagaju
Mijović trener Budućnosti do daljeg, Oktaj Mahmuti opcija
Mahmuti

Posle samo sedam zvaničnih utakmica, Budućnost je raskinula saradnju sa Slobodanom Subotićem. Novog trenera nije dugo tražila, jer ga je pronašla u svojim redovima - ekipu će do daljeg voditi Petar Mijović, pišu Vijesti.

Inače, kako saznajemo, opcija za trenera Budućnosti je i iskusni Oktaj Mahmuti, bivši trener Galatasaraja, Darušafake, Anadolu Efesa, Treviza...

Budućnost ipak za sada prvo gleda na Mijovića što je potvrdila i u zvaničnom saopštenju.
Obaveštavamo javnost da će, shodno odluci uprave kluba, našu ekipu do daljeg voditi Petar Mijović, dosadašnji prvi pomoćnik trenera Slobodana Subotića. Bez obzira na trenutnu poziciju, klub ne odustaje od borbe za opstanak u Evrokupu, kao i borbe za nastavak uspješno započete ABA ligaške sezone”, piše u saopštenju Budućnosti.

Mijović je već vodio Plave, jer je nakon ostavke Jasmina Repeše posle finala ABA lige preuzeo prvi tim i osvojio titulu prvaka Crne Gore.

Uprava je letos procenila da joj je potreban iskusniji trener, zbog čega je dovela 63-godišnjeg Novljanina, ali se brzo vratila Mijoviću

Kontaktirali su iz Budućnosti i neke srpske trenere u međuvremenu, ali to zbog cele klime koja se stvorila u poslednje vreme, te onoga što se dogodilo sa Ljubišom Tumbakovićem - nije dobilo realizaciju.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×