{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mijailović o slučaju Tomas: Ako bude potrebe, klub će reagovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
"KK Partizan je upoznat sa dešavanjem u koje je umešan naš novi košarkaš, Rašon Tomas", istakao je predsednik crno-belih na Tviteru
Mijailović o slučaju Tomas: Ako bude potrebe, klub će reagovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom

Brzo se prenela vest internetom da je novi košarkaš Partizana, Rašon Tomas, priveden u Sjedinjenim Američkim Državama zbog droge. Mnogi su se zapitali da li je ovo istinita vest, a na kraju se ispostavilo - da jeste.

Partizanov Amerikanac priveden zbog droge

U vezi sa ovim slučajem oglasio je Ostoja Mijailović na svom Tviter nalogu i istakao da je Partizan upoznat sa svime.
"KK Partizan je upoznat sa dešavanjem u koje je umešan naš novi košarkaš, Rašon Tomas. Do dobijanja zvaničnih informacija iz policije u vezi sa njegovim učešćem i okončanja slučaja, klub se neće oglašavati. U slučaju potrebe, klub će reagovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom", napisao je Mijailović.

To znači da bismo mogli da dođemo u situaciju da crno-beli raskinu ugovor sa Tomasom u jednom momentu, a to bi dalje opet značilo da bi crno-beli morali da traže novog startnog igrača na poziciji četiri.

Međutim, sačekajmo da sudovi odrade svoj posao, kao što će i Partizan učiniti. Pa ćemo videti kakve će biti posledice svega ovoga što se dogodilo.

FOTO: Star Sport

×