{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“To nije tačno“, kategorički će Tedi Arčer
no_image.png
Ostin Holins

Nemanja Gordić i Rašon Tomas zvanično, čeka se i Vilijam Mozli, ali potpis Ostina Holinsa nije tako izvestan kako se kasno sinoć učinilo. Menadžer Amerikanca koji je prošle sezone igrao za nemački Rasta Vehu demantuje da 27-godišnji bek dolazi u Beograd.
Ti izveštaji nisu tačni“, kratak, ali vrlo jasan je Tedi Arčer u izjavi za specijalizovani košarkaški sajt Sportando.

Trinkijeri: Hteo sam tim sa Srbima, Gagi bio metar u golu! Boli me koliko su mi vrata zatvorili ispred nosa

Partizan dakle nastavlja potragu za bekom šuterom. I ne samo za njim. A sudeći prema prvim spekulacijama o namerama crno-belih deluje da je Andrea Trinkijeri zaista dobio odrešene ruke prilikom odabira igrača. Jer Tomas, Mozli, pa i Holins, došao ili ne, dolaze iz prvenstava Italije i Nemačke, a baš u tim zemljama je Partizanov šef struke gradio trenersku karijeru.

To je uostalom i jedino logično. Da se trener pita za selekciju ekipe. I da na koncu sezone za nju odgovara. S obzirom na određeni napredak u odnosu na ranije sezone, pa i osvojen pehar Kupa Radivoja Koraća, verovatno bi i navijači Partizana potpisali takvu podelu zadataka.

Podsetimo, poslednjih dana se šuška i da bi u Partizan mogao da stigne i centar Virtusa Dejan Kravić s tim da bi suprotnom pravcu zauzvrat mogao da ode Aleksej Nikolić.

(FOTO: Shutterstock)

Najnovije vesti


×