{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Meloun: Ako Jokić ne bude igrao na Ol staru, biće to najveća zavera još od DŽFK-a

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
Odgovor Čarlsu Barkliju
Meloun: Ako Jokić ne bude igrao na Ol staru, biće to najveća zavera još od DŽFK-a

Čovek koji je magnet za polemike – Nikole Jokić. Posle onih da li će igrati za reprezentaciju, te da li je dovoljno dobro iskorišćen u državnom timu, srpski centar je sada u epicentru rasprave da li zaslužuje mesto na Ol staru.

Za prošlu sezonu nije bilo dileme, ali ovog puta mišljenje košarkaške javnosti u SAD nije tako jedinstveno. Legendarni as Čarls Barkli je javno rekao da ne bi zvao Jokića u svoj tim, jer nije imao konstantnost dobrih igara od početka takmičarske godine.

Replika je stigla iz tabora Denvera. Trener Majk Meloun, koji će biti uz stručni štab reprezentacije Srbije narednog leta, imao je vrlo oštar odgovor Barkliju, mada ga nije imenovao, ali je jasno kome je upućen.
Za one koji misle da Nikola ne zaslužuje mesto na Ol staru jer mu je nedostajalo konstantnosti - smatram da je to urnebesno. Ako Jokić ne bude izabran, to će biti najveća zavera još od DŽFK-a (ubistvo Džona Kenedija)! Nema mnogo Nikola Jokića u NBA ligi, po mom skromnom, nepopularnom i neznalačkom mišljenju“, ironično je poručio Meloun za Denver Post.

Ol star utakmica ove godine igraće se u Čikagu, a poznate su prve petorke. Boje Zapada braniće Lebron Džejms, Džejms Harden, Luka Dončić, Kavi Lenard i Entoni Dejvis, dok će im se suprotstaviti sa Istoka Janis Adetokunbo, Trej Jang, Kemba Voker, Džoel Embid i Paskal Sjakam.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×