{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Melih se iskupio kod Žoca s 29 poena, Tofaš umalo izrežirao dramu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Fenerbahče slavio na teškom gostovanju, Željko opet neće biti zadovoljan
Melih se iskupio kod Žoca s 29 poena, Tofaš umalo izrežirao dramu

Kada je pre dva dana u Moskvi Željku Obradoviću izlazila “para na uši“, poseban pik imao je na Luiđija Datomea i Meliha Mahmutolua, kome je rekao da bi mu “ostao u svlačionici, da je normalan“.

Imao je svojih razloga Žoc da bude ljut i besan na kapitena, ali mu se Melih iskupio za sve propuste odličnim izdanjem na teškom gostovanju Tofašu, gde je Fenerbahče slavio rezultatom 82:76.

Melih je trijumfu doprineo s čak 29 poena (12/19 iz igre, 5/8 za tri), na šta je dopisao tri asistencije za ukupni indeks 26. Najkorisniji igrač utakmice bio je ipak Ahmet Duveriolu koji je na 15 poena dopisao devet skokova i četiri asistencije, pa je skupio indeks 30.

Fenerbahče je utakmicu kontrolisao praktično od prvog, do poslednjeg minuta, a razlika je na kraju treće i početku završne četvrtine išla na maksimalnih 22 poena (71:49). Neće, opet, Željko Obradović biti zadovoljan onim što su njegovi igrači pokazali, pošto su Tofašu dozvolili da potpuno istope zaostatak na svega četiri poena (80:76) zbog čega se stvorila drama niotkuda. Ali, Fener je ipak na kraju ostao pribran i završio posao uspešno.

Nikola Kalinić je odigrao trideset jedan i po minut i meč završio s sedam poena (2/5 iz igre, 1/4 za dva), uz pet asistencija i četiri skoka. Na suprotnoj strani Tarik Filip je imao 18, a Sami Mehija 13 poena, uz šest uhvaćenih i četiri podeljene lopte.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×