{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Markus Vilijams suspendovan, prekršio antidoping pravila

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 24
Već je ranije kažnjavan zbog marihuane, pa se pretpostavlja da je ponovo to u pitanju
Markus Vilijams suspendovan, prekršio antidoping pravila

Markus Vilijams je suspendovan u Razvojnoj ligi, neće moći da igra pet utakmica. Razlog - to što je pao na doping kontroli.

Ne ističe se tačno šta je uzrokovalo ove probleme, ali se pretpostavlja da je opet marihuana sa kojom je Vilijams već imao ranije problema

Vilijams je pre četiri godine, dok je nastupao za Crvenu zvezdu, bio pozitivan na marihuanu, na doping testu urađenom posle utakmice finala plej-ofa sa Partizanom. Vilijams koji igra za Stokton Kingse počinje da služi kaznu protiv Santa Kruza u sredu.

Izgleda da ne može da se izbori sa nekim problemima nevezanim za košarku. Sećamo ga se svi po fenomenalnom osećaju za igru, delio je neverovatno asistencije, imao ih čak do 17 u Evroligi, ali samo da je bio malo više fokusiraniji na košarku verovatno bi imao i mnogo veću karijeru od ove.

Vilijams ima 33 godine, a u karijeri je još igrao za Njujork Džersi, Golden Stejt, Memfis, Jenisej, Uniks, Đengsu, Unikahu, Lokomotivu, Crvenu zvezdu, Budućnost, Šole, Piratas i sada je u Stokton Kingsima.

Foto: Star sport

Najnovije vesti


×