{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Makabi bi da ugosti Baskoniju u Tel Avivu, gostima predlog da budu u totalnoj izolaciji

/ Izvor: mozzartsport.com
Pregovori s Ministarstvom zdravlja se takođe nastavljaju
Makabi bi da ugosti Baskoniju u Tel Avivu, gostima predlog da budu u totalnoj izolaciji

Podneo je zahtev uprava Makabija odgovornim licima Štark Arene da Baskoniju dočeka upravo na tom mestu u četvrtak, ali iz Izraela stižu informacije da klub radi apsolutno sve kako bi se meč 29. kola Evrolige odigrao u Tel Avivu.

Naime, Makabi vodi intenzivne pregovore s tamošnjim Ministarstvom zdravlja kako bi se malo “olabalavio” strogi akcioni plan suzbijanja mogućnosti od širenja korona virusa kako bi bilo omogućeno da se Evroliga ponovo igra u Tel Avivu, tvrdi sajt One.

Podsetimo, izraelsko Ministarstvo zdravlja donelo je odluku da svi gosti koji doputuju iz Španije, Francuske, Nemačke, Švajcarske i Austrije moraju da prođu dvonedeljni karantin pre nego što uopšte dobiju mogućnost da se slobodno kreću kroz državu. Takođe, zabranjena su sva javna okupljanja u dvoranama sa više od 5.000 gledalaca.

Kako se može čuti, Makabi vodi pregovore i sa Baskonijom da po sletanju u Tel Aviv bude u apsolutnoj izolaciji i da ekipa hotel napusti samo u vreme odigravanja utakmice.

Nije poznato da li je Makabi definitivno odustao od varijante da Baskoniju ugosti u Beogradu, pošto su ranije otpale lokacije na Kipru i u Grčkoj.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×