{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mačvan: Pratim Partizan, to je moj klub, videćemo...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
A dotakao se Mačvan i priče o reprezentaciji
Mačvan: Pratim Partizan, to je moj klub, videćemo...

Pominjao se Dragan Milosavljević, potom i Milenko Tepić, ali i Milan Mačvan... Partizan će narednog leta praviti jak tim, a ovo su imena igrača koji su već igrali za crno-bele i koji su se dovodili u vezu sa crno-belima.

Iako je sezona još u toku, Mačvan je na meti nekoliko kluba, a najviše se priča o prelasku u Virtus kod selektora Aleksandra Đorđevića. Istina, dosta tiše se govori i o povratku u Partizan, za koji je igrao dva mandata.
"Svi znaju da navijam za Partizan i dolazio sam dva puta. Rekao sam da ne mogu da pravim planove. Želim da budem zdrav. Prvo moram da vidim da li mogu da se vratim na teren nakon dve teške povrede. Onda tek mogu da razmišljam da li bi me želeli oni, ili neki drugi klub. Važno je da se klub vrati na stare staze, da dolaze kvalitetni stranci, što se izgubilo u nekom prošlom periodu. Partizan je moj klub, pratim ga i sad, videćemo, to je sve što mogu da kažem", rekao je Mačvan za Nezavisne.

A reprezentacija? 
"Primarni cilj mi je da budem zdrav. Dok ne izgubiš zdravlje, ne znaš šta je najbitnije. Planove ne pravim, poučen izlaskom iz prve povrede. Cilj je da budem zdrav pa ćemo videti u kakvom sam stanju", kazao je on.

Navijače u Srbiji ohrabruje činjenica što će Nikola Jokić igrati za Orlove na Svetskom prvenstvu.
"Sale je vratio kult reprezentaciji i igrači rado dolaze. Ostvarili smo kontinuitet s tri srebra. Na dobrom smo putu i ova generacija je u najboljim godinama. Igrači su u najboljim takmičarskim godinama i tek treba očekivati dobre rezultate. Iskreno se nadamo i maštamo o tome da se napadne zlato na nekom takmičenju, ali rano je još za planiranje", zaključio je Mačvan.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×