{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mačvan o Kaliniću i Nedoviću: Nije prvi put! I meni je bilo tako 2014.

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
Jedan od kapitena nacionalnog tima otvoreno o odluci Saše Đorđevića da sa spiska odstrani dvojicu važnih igrača
Mačvan o Kaliniću i Nedoviću: Nije prvi put! I meni je bilo tako 2014.

Aleksandar Đorđević je poručio da igrači “shvataju“ zašto nisu na skraćenom spisku kandidata za Mundobasket, naglasivši da je Nikola Kalinić njegovu odluku prihvatio “zrelo i pozitivno“, ali utisak je da ovo poglavlje i dalje nije dobilo željeni zaključak.

Đorđević: Svi znaju zašto ih nema

Oglasio se Nedović: Nepravda

Ko ako ne Kalinić i Nedović?

O ovoj temi otvoreno je govorio i Milan Mačvan. Jedan od kapitena reprezentacije Srbije podsetio je javnost da se i on nalazio u sličnoj poziciji u pred prvo veliko takmičenje u eri Aleksandra Đorđevića i da je on celu situaciju prihvatio bez pogovora.
“Uvek postoje iznenađenja, nije prvi put. Mogu na svom primeru da govorim, 2014. godine pred SP sam bio među onima koji nisu bili na skraćenom spisku. Mora odluka da se prihvati. Selektor ima ideju, na poslednja četiri takmičenja imamo tri srebra i jedno četvrto mesto. Sve se radi u najboljoj nameri da se dođe do rezultata. Igrači imaju budućnost, nisu momci u godinama, računaće se na njih”, rekao je Mačvan u jutarnjem programu RTS, a prenosi B92.

Roviti krilni centar i dalje se oporavlja od druge teške povrede kolena, ali je i pored toga dobio šansu da bude na prvom delu priprema na Kopaoniku. 
“Mnogo će mi značiti što ću biti sa timom i trenirati. Povreda je zalečena i već duže vreme normalno treniram”, ističe Mačvan.

Kompanija Mozzart je ekskluzivni Beting partner Košarkaškog saveza Srbije

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×