{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lenard nije mogao sam protiv kaznene ekspedicije: Voriorsi sada drže sve u svojim rukama (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Golden Stejt izjednačio u finalnoj seriji - 109:104
Lenard nije mogao sam protiv kaznene ekspedicije: Voriorsi sada drže sve u svojim rukama (VIDEO)

Toronto je u prvom meču pokazao da će ostaviti poslednji atom snage kako bi stigao do čuda u finalnoj seriji NBA lige, ali ovoga puta nije imao dovoljno aduta u svojim redovima da da još jednom nadigra moćne Voriorse - 104:109 (27:26, 32:28, 21:34, 24:21).

Bitku "sam protiv svih" vodio je Kavaj Lenard, ali nije uspeo na silu da iznese teret čitave utakmice. Interesantno, Reptorsi su čak tri četvrtine uspeli da reše u svoju korist, ali je prelomila izvrsna treća deonica, koju je Golden Stejt rešio u svoju korist rezultatom 34:21. Voriorsi su u poslednji kvartal ušli sa osam poena prednosti (88:80), što se ispostavilo kao sasvim dovoljna zaliha da se na kraju dođe do pobede.

Toronto je poslednji nalet izvršio u poslednjih pola minuta, kada je poenima Grina stigao do minusa od samo dva poena. Ipak, već u narednom napadu Igudala je ugasio sve nade izuzetno raspoložene domaće publike, iako je delovalo da se napad Voriorsa našao u ćorsokaku.

Lenard je bio najefikasniji igrač meča sa 34 poena, a imao je i najviše skokova (14), ali su sve ostale kolone popunili igrači Golden Stejta. Tompson je ubacio 25 poena, ali je izvrnuo tetivu u poslednjoj četvrtini i verovatno će biti pod upitnikom za treći meč. Kari je postigao 23 poena, a Grin 17, uz devet asistencija i 10 skokova.

Torontu nije pomogla ni znatno veća enriga na parketu, koja se ogledala u čak devet više uhvćenih lopti u napadu od protivnika. Ipak, Golden Stejt je imao mirnoću u šutu i znatno više raspoloženih pojedinaca u svojim redoima. Startna petorka Reptorsa je potpuno podbacila. Paskla Sijkam je ubacio 12 poena, a Lauri tek jedan više. Gasol je potpuno podbacio (šest poena, šest skokova).

Treći meč je na programu 6. juna i domaćin će biti Golden Stejt, baš kao i dva dana kasnije u četvrtom okršaju u seriji.

Najnovije vesti


×