{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Uskoro počinju razgovori
no_image.png

Teška povreda Demarkusa Kazinsa naterala je upravu Los Anđeles Lejkersa da krenu u potregu za novim centrom koji bi popunio rotaciju u pokušaju da se ove godine napadne šampionski prsten, a svi su izgledi da je izbor pao na – Dvajta Hauarda.

O takvom raspletu piše poznati američki novinar Šams Čaranija, koji saznaje da postoji obostrano interesovanje dve strane da se obnovi saradnja. U jeku ove informacije očekuje se da će Lejkersi uskoro dostaviti zahtev čelnicima Memfisa, sa kojima je potpisao ugovor početkom jula, da im se omogući da razgovaraju s Hauardom o mogućem povratku u Grad anđela.

S obzirom da će Kazins zbog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata izvesno neće biti u timu ove sezone, Lejkersi nemaju previše izbora. Pogotovo jer je „Free Agency“ bio vrlo aktivan i svi najbolji igrači na tržištu su već otpali.

Hauard je kao igrač Lejkersa već nastupao u sezoni 2012/13, kada je zadržao status Ol star igrača, a istu godinu završio je u drugom najboljem timu NBA lige. Takođe je bio i najbolji skakač Lige u toj sezoni.

Podsetimo, Hauard je prošle sezone imao mnogo problema sa povredom leđa i butnog mišića, zbog čega je odigrao samo devet utakmica u dresu Vašingtona.  

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×