{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Legende daju krila Orlovima: Pozivnice dobili Ivković, Obradović, Pešić, Maljković, Divac, Vujošević...

/ Izvor: mozzartsport.com, Sport
Komentari: 13
Košarkaški savez Srbije trudi se da napravi vrhunsku organizaciju kvalifikacionog turnira...
Legende daju krila Orlovima: Pozivnice dobili Ivković, Obradović, Pešić, Maljković, Divac, Vujošević...
"Legendarna fotografija: Obradović, Maljković, Ivković, Pešić"

Samo jedan dan ostao je do početka predolimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu, odakle će košarkaška reprezentacija Srbije pokušati da obezbedi jednu od poslednje tri karte za ulazak u probrano društvo i plasira se na najveću planetarnu smotru prvi put posle 2004. godine. 

Dok ekipa Aleksandra Đorđevića vrši poslednje taktičke pripreme za izlazak pred srpsku publiku u najvećoj dvorani na Balkanu, Košarkaški savez Srbije čini sve da kvalifikacioni turnir učini što bolji, raznovrsnijim i spektakularnijim. Tim povodom Savez se odlučio da sastavi listu posebnih zvanica i uputi poziv trenerskim legendama i bivšim asovima koji su krojili košarku u Srbiji i ostavili poseban trag kroz istoriju.

Želja Košarkaškog saveza Srbije jeste da Orlovi dobiju maksimalnu podršku već od prvih utakmica na turniru, počev od Portorika u ponedeljak (21.00), do Angole u sredu (18.00). Naravno, svi se nadaju i polufinalu i finalu.

Kako piše Sport, na listi zvanica nalaze se Dušan Ivković, Željko Obradović, Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Predrag Danilović, Zoran Slavnić, Ratko Radovanović, Žarko Varajić, Duško Vujošević, Vlade Divac, Žarko Paspalj, kao i mnogi drugi asovi, koji su ostavili trag u velikim uspesima nacionalnog tima u Poljskoj 2009. i Indijanopolisu 2002. godine.

Inače, Ivković i Obradović su viđeni u Kombank Areni i tokom prijateljskih mečeva srpskog tima, pa treba bi lako moglo da se dogodi da dva diva trenerskog posla budu u loži i u narednoj nedelji. 

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×