{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lazić: Najpoštenije je da se sezona poništi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 131
„Ne kažem zbog toga što smo treći“, poručuje kapiten Crvene zvezde
Lazić: Najpoštenije je da se sezona poništi

Košarkaška sezona je stala u najgorem mogućem momentu. U regionalnom takmičenju skoro da su se iskristalisali parovi polufinalne serije. Partizan je na pol poziciji, i posle proglašenja pandemije virusa korona iz Humske su stizali signali da bi crno-belima trebalo dodeliti titulu kao najboljoj ekipi u osnovnom delu prvenstva.

Zagovornik takvog stava je predsednik Ostoja Mijailović, ali kapiten Crvene zvezde, tima koji je sezonu završio na trećem mestu, ima drugačije mišljenje.
„ Tu se sada otvara pitanje kako to uraditi. Da li po sadašnjem plasmanu ili da se ova godina poništi, to ne znam i nije moje. Znam da će neko reći da ovo pričam zato što smo mi na trećem mestu, ali i da sam na prvom, mislim da je najpoštenije da se ovo poništi. Pa, da kad sve ovo prođe, od septembra krenemo od nule, da vidimo šta i kako. Ponavljam, ne kažem to zato što smo treći. I da smo mi trenutno prvi, isto bih razmišljao“, rekao je za Žurnal Branko Lazić.

Crvena zvezda je u polufinalnoj seriji gotovo izvesno trebalo da igra protiv Budućnosti, dok bi se Partizan, uz prednost domaćeg terena, namerio na Cedevita Olimpiju.

Najnovije vesti


×