{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lagana šetnja za Pivare, Bankarima se smeši peti vezani poraz

/ Izvor: mozzartsport.com
Nastavlja se šampionat Tajvana u košarci
Lagana šetnja za Pivare, Bankarima se smeši peti vezani poraz

Iako je većina sportskih događaja pod privremenim karantinom, a neki turniri, poput VTB Junajted lige, završeni unapred, na planeti još postoje mesta u kojima živi košarka. Radi se o državnom prvenstvu Tajvana.

U punom je zamahu, na programu je 9. runda, u kojoj se danas suočavaju Cjutai i Tajvan Bir, odnosno Julon Dinos i Bank of Tajvan,

Prvi će na parket Cjutai i Tajvan Bir, a favorit ovog sučeljavanja je poznat i pre sudijskog zvižduka. Činjenica je da je domaćin jasan autsajder čitavog prvenstva. Ovaj tim je izgubio u četiri od poslednjih pet borbi. Ukupno, u 24 susreta, posmatrajući i prvu fazu, ostvario je 20 poraza i apsolutno je zasluži fenjer.

Tajvan Bir se odlično snalazi. Nema poraz u osam kola druge faze, a kombinovano sa prvom doživeo je samo pet neuspeha. Zato će sastanak sa autsajderom biti lagana šetnja za goste.

Dva sata posle ovog duela Julon Dinos dočekuje Bank of Tajvan. Dinos je bolje plasiran na tabeli i ima prednost domaćeg terena. Međutim, nije u najboljoj formi pošto je poražen na poslednja dva meča u šampionatu. Banka Tajvana je veoma loša, o čemu svedoče četiri uzastopna poraza.

Imajte u vidu da oba tima deluju prilično produktivno. Domaćini su postigli nešto manje od 90 poena u poslednjih pet mečeva. Gosti su samo jednom za isti broj borbi pali ispod 88 poena. Na osnovu toga, očekujemo bitku na koš višež

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×