{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kuzmić svestan, pokreće sve eksremitete, diše samostalno

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
I postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno
Kuzmić svestan, pokreće sve eksremitete, diše samostalno

Delegacija Crvene zvezde obišla je u petak uz dozvolu lekara povređenog košarkaša Ognjena Kuzmića koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju Zvezde o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Tom prilikom predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i PR kluba Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedeljne nesreće i uvere se u njegovo zdravstveno stanje.

Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.
"KK Crvena zvezda mts i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša našeg kluba", ističe se na sajtu kluba.

FOTO: KK Crvena zvezda

Najnovije vesti


×