{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kuzmić se probudio iz kome, u svesnom je stanju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 18
Odlične vesti
Kuzmić se probudio iz kome, u svesnom je stanju

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić probudio se iz kome u četvrtak po podne i u svesnom je stanju. Oporavak ide u pozitivnom smeru.

Ognjen se oseća dobro, pozitivno reaguje na sve terapije, a lekarski tim Urgentnog centra zadovoljan je i činjenicom da se povlače kontuzione promene na plućima, izazvane saobraćajnom nesrećom koju je Kuzmić doživeo u nedelju u jutarnjim časovima.

Košarkaš Crvene zvezde nastavlja svoje lečenje i oporavak koji ide u pozitivnom smeru.
"Klub će i u narednim danima detaljno i redovno izveštavati javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića", ističe se na Zvezdinom sajtu.

Podsetimo, srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 14. jula rano ujutru na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor.

Kuzmić je posle nesreće smešten na UKC Republike Srpske, a potom helikopterom prebačen u Beograd. Tu je nastavljeno sa lečenjem, sa pregledima, a izvršen je i hirurški zahvat kojim je Kuzmiću omogućeno da lakše diše.

Sve se radilo po pravilima i na sreću Kuzmić se probudio iz kome, u svesnom je stanju. Ovo je veliki korak ka njegovom ozdravljenju. Veoma dobre vesti.

FOTO: KK Crvena zvezda

Najnovije vesti


×