{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Predstavnici crveno-belih posetili snažnog centra
Kuzmić se javio Delijama: Hvala svima

Prognoze su bile pesimističke, ali talas pozitivnih vesti zapljusnuo je sve ljude koji su se molili za zdravlje centra Crvene zvezde Ognjena Kuzmića.

Posle saobraćajne nesreće 14. jula reprezentativac Srbije se odlično oporavlja. Od ponedeljka se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu, a kako stoji na sajtu Crvene zvezde, snažni centar se normalno hrani i komunicira sa okolinom. Ipak, lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Predstavnici Crvene zvezde i u sredu su obišli Ognjena Kuzmića, koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice:
Želeo sam ovom prilikom da zahvalim svima koji su brinuli o meni nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se mnogo založio za mene, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, lekarima u Banjaluci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo deset dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući savete lekare“, rekao je Kuzmić.

Najnovije vesti


×