{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kruševac od Mozzarta dobija košarkaški teren posvećen Goranu Grboviću

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Naša društveno odgovorna akcija „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se obnovom košarkaškog igrališta na Trgu slobode u Kruševcu
Kruševac od Mozzarta dobija košarkaški teren posvećen Goranu Grboviću

Velika akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se na radost svih Kruševljana u njihovom gradu, jer će teren u Novom naselju na Trgu slobode, svečano otvoriti bivši srpski košarkaš i jugoslovenski reprezentativac Goran Grbović, u sredu 14. novembra od 10.00 časova.

Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju u Kruševcu, na kojem su stasavale mnoge generacije, dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole košarku ubuduće će moći da uživaju u igri pod koševima u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Lepši izgled terenu daće i nove tribine i teretana na otvorenom, što će učiniti da boravak svih generacija na ovom sportskom kompleksu bude sadržajniji i prijatniji. Poznati košarkaš je svima koji će boraviti na ovom terenu, simboličnom porukom koju je ostavio na igralištu poručio da nikada ne odustaju od svojih snova.

Pre nego što Grbović svečano preseče vrpcu i otvori obnovljeno košarkaško igralište, posetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih košarkaša, koji će imati privilegiju da prvi probaju specijalnu podlogu.

Kompanija Mozzart pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici osvojiće vredne nagrade.

Dođite da zajedno sa Goranom Grbovićem uživamo u svetkovini sporta i u druženju, i svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravih životnih navika, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci, koji budu provodili vreme na terenu „Goran Grbović“.

Vidimo se u sredu u Kruševcu!

Najnovije vesti


×